Eladás Farm, Kenmare, Kerry, Írország, Rowandale, Ballygriffin, Kenmare, Co. Kerry, Ireland

Eladás - Cod. 34855

  • Tipus: Farm
  • Terület: 6890 m²
  • Szobák száma: 4
  • Emelet: 2

Rowandale Farm
egy kisüzemi gazdaság a látványos S.W. Írországból

Ez a vonzó 6,89 hektáros gazdaság Kenmare környékén, a Ring of Kerry gyöngyszemében és a Wild Atlantic Way egyik legnépszerűbb megállójánál a világ leghosszabb meghatározott partmenti útja.

A Homestead mindössze 4,5 km-re található Kenmare központjától, és egy csendes nyugodt patkó völgyében fekszik, a vidék közepén. A Rowandale Farm egyedülálló lehetőséget kínál Dél-Kerry gyönyörű részén, hogy kertész legyen, és lovakat, szarvasmarhákat vagy juhokat tartson.
Az ingatlan ajánlattétele 338 000 euróban kezdődik.

A kocsibejárat először egy gyönyörű házba vezet, amelyet 1999 óta szeretettel építettek és tartottak fenn. 2 hálószobája padlással és összesen 90 m²-es. A 2007-es nappali nappali, látványos ablakokkal, amelyek a déli fekvésű, a környező vidéket és hegyeket uralják. A ház mindkét oldalán 1,25 ha érett erdei lucfenyő és vegyes fa, melyet évek óta karácsonyfák értékesítésére használnak, és a tűzhelyt takarítják. A ház teljesen fel van szerelve padlófűtéssel, amelyet napelemes csövek melegítenek, és egy olajégővel ellátva.

Továbbá van egy nagy, 56 m²-es teljesen szigetelt és felszerelt műhely és irodaház is. Ez a műhely jelenleg arra szolgál, hogy évente 8000 kézzel készített természetes kozmetikai krémet készítsen a Lanolia.ie-ből évente, növényi kivonatokkal a kertekben termesztett gyógynövényekből. Egy kis bemutató, hogy mennyire jól sikerül egy kis tanyasi üzlet.



A gazdaságban van egy nagy, 0,5 hektáros zöldség, 30 állandó emelt ágy és egy 15 éves biológiai és biodiverzitású növekedési előzmények. 12 m-es, 5 m-es,
egy 16 m-es Venlo üvegház, egy kúpdal, egy szigetelt szárítótartállyal és egy raktárhelyiséggel ellátott raktárhelyiséggel. A 49 m²-es mobilház / faház szállást vagy munkaterületet kínál a kert mellett, amely tökéletesen alkalmas a WWOOFer lakására vagy a helyi közösség kertjében.

A farmot lovas szerelmeseinek is felállították, istállókkal együtt, 22 méteres, 30 m-es zárt kastélyban, egy újonnan felújított és újragondolt és bekerített mezőket, melyek 1,68 ha természetes erdők vesznek körül. Vannak hegyvidéki legelők is, amelyek alkalmasak a keményebb pónifajtákra, kecskékre vagy juhokra.

Az ingatlan természetes forrásból kapja meg a vizet, amelyet a jelenlegi tulajdonosok osztanak meg, a kertek és az üvegházhatás-helyiség saját, természetes forrásból áll a hegyi patakból.

A € 338,000-os Rowandale Farm egyedülálló lehetőséget kínál a Dél-Kerry gyönyörű részén dolgozni és élni, önellátásra és lovakra vagy szarvasmarhákra tartani.

Teljes terület: 6.89km2.
Ház: 90m2, 4 szoba, 1 fürdőszoba / WC.
Műhely: 56m2, irodával, tárolóval és termelési helyiséggel.
Paardenarena & Stables: 670m², 2 istállóval
Mezőgazdaság és kertek: 0.5ha (5000m²)
Mobilház: 49m²
Polytunnel: 60m²
Venlo üvegház: 16 méter hosszú, egyoldalú üveg
Konténerek: 50m² alkalommal 2
Kaszálóföldek: 1.68 ha (1.68km²)
Vegyes erdő: 1.25 ha (1.25km²)

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB