Eladás Ház, Gort, Galway, Írország, Wren's Nest, Shanaglish

Eladás - Cod. 40066

  • Tipus: Ház
  • Terület: 120 m²
  • Szobák száma: 5
  • Emelet: 1

Felkérést kapunk erre az igazán egyedülálló ingatlanra egy csendes, magánkézben lévő helyen, Dél-Galway-ben, egy mérföldre a Clare határától, a Burren, az óceán és a Wild Atlantic Way közelében, mégis rövid távolságra a Limerick, Ennis, Shannon, autópálya és az autópálya között. Galway és ebben a tekintetben - Dublin!

2020 nyarán fejeződik be, ez a déli fekvésű, A2 energiaminőségű, ECO-ház (az előrejelzések szerint ingyenesen működnek és önállóan fenntarthatóak a megújuló energiaforrások és a prémium hőszigetelő hőszigetelés miatt !!!) 2 hálószobát és egy nyitott terű konyhát tartalmaz. -családi szoba fürdőszobával és tetőtérrel együtt tervezett kiegészítő kiterjesztéssel, amely akár további 2 hálószobát is elfér, vagy akár egy nagyon nagy nappali házban és egy második fürdőszobával a vevő igényei szerint, vagy ideális lenne olyan nagy, többcélú télikertben, mint kilátások a a környező leglátványosabb!

Épült, mint egy profi pár lehetséges nyugdíjalapja, de ugyanúgy szolgálhat kezdő családnak vagy nyaralónak. Ez a ház egy nagyon magán, 0,8 hektáros érésű kerttel rendelkezik, amely nagyon ritka és látványos, lassan növekvő fákból áll, és lenyűgöző és bőséges teret kínál az egész család számára a játékhoz és a dolgozáshoz. Kiváló lehetőség van arra, hogy önellátóvá váljék, és saját tanácsokat termessék stb.

A ház a legmagasabb színvonalon épül, és csak a legjobb anyagokat használja fel, és a fenntartható építőipari szakemberek saját használatra tervezték és építették, így nincs sarok vágva! Saját kút és soha nem hiányzik víz, az új biociklusos tisztítóberendezést és házat levegőtől vízig kell fűteni, és hővisszanyerő szellőztetéssel rendelkezik az egészséges és számlamentes megélhetés érdekében! Az eladó befejezi a munkákat (költségek függvényében !!) !), és lehetővé teszi az új tulajdonos által a befejezés után befejezett utolsó befejezést, így ideális forgatókönyv azok számára, akik szeretnének kijutni a RAT-RACE-ről, pozitív környezetben élni és élni, ahelyett, hogy saját farkát kergetnék!

Kérjük, küldjön üzenetet a rendszer segítségével itt, vagy szövegesen, vagy mi az app, nem tudja fogadni az ATM hívásokat. de szívesen küldünk e-mailt, és elég gyorsan válaszolok!
NE engedd, hogy ez a legelemesebb lehetőség engedje át magát !!!

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB