Eladás Farm, Kenmare, Kerry, Írország, Rowandale, Ballygriffin, Kenmare, Co. Kerry, Ireland

Eladás - Cod. 34855

  • Tipus: Farm
  • Terület: 6890 m²
  • Szobák száma: 4
  • Emelet: 2

Rowandale Farm
egy kisüzemi gazdaság a látványos S.W. Írországból

Ez a vonzó 6,89 hektáros gazdaság Kenmare környékén, a Ring of Kerry gyöngyszemében és a Wild Atlantic Way egyik legnépszerűbb megállójánál a világ leghosszabb meghatározott partmenti útja.

A Homestead mindössze 4,5 km-re található Kenmare központjától, és egy csendes nyugodt patkó völgyében fekszik, a vidék közepén. A Rowandale Farm egyedülálló lehetőséget kínál Dél-Kerry gyönyörű részén, hogy kertész legyen, és lovakat, szarvasmarhákat vagy juhokat tartson.
Az ingatlan ajánlattétele 338 000 euróban kezdődik.

A kocsibejárat először egy gyönyörű házba vezet, amelyet 1999 óta szeretettel építettek és tartottak fenn. 2 hálószobája padlással és összesen 90 m²-es. A 2007-es nappali nappali, látványos ablakokkal, amelyek a déli fekvésű, a környező vidéket és hegyeket uralják. A ház mindkét oldalán 1,25 ha érett erdei lucfenyő és vegyes fa, melyet évek óta karácsonyfák értékesítésére használnak, és a tűzhelyt takarítják. A ház teljesen fel van szerelve padlófűtéssel, amelyet napelemes csövek melegítenek, és egy olajégővel ellátva.

Továbbá van egy nagy, 56 m²-es teljesen szigetelt és felszerelt műhely és irodaház is. Ez a műhely jelenleg arra szolgál, hogy évente 8000 kézzel készített természetes kozmetikai krémet készítsen a Lanolia.ie-ből évente, növényi kivonatokkal a kertekben termesztett gyógynövényekből. Egy kis bemutató, hogy mennyire jól sikerül egy kis tanyasi üzlet.A gazdaságban van egy nagy, 0,5 hektáros zöldség, 30 állandó emelt ágy és egy 15 éves biológiai és biodiverzitású növekedési előzmények. 12 m-es, 5 m-es,
egy 16 m-es Venlo üvegház, egy kúpdal, egy szigetelt szárítótartállyal és egy raktárhelyiséggel ellátott raktárhelyiséggel. A 49 m²-es mobilház / faház szállást vagy munkaterületet kínál a kert mellett, amely tökéletesen alkalmas a WWOOFer lakására vagy a helyi közösség kertjében.

A farmot lovas szerelmeseinek is felállították, istállókkal együtt, 22 méteres, 30 m-es zárt kastélyban, egy újonnan felújított és újragondolt és bekerített mezőket, melyek 1,68 ha természetes erdők vesznek körül. Vannak hegyvidéki legelők is, amelyek alkalmasak a keményebb pónifajtákra, kecskékre vagy juhokra.

Az ingatlan természetes forrásból kapja meg a vizet, amelyet a jelenlegi tulajdonosok osztanak meg, a kertek és az üvegházhatás-helyiség saját, természetes forrásból áll a hegyi patakból.

A € 338,000-os Rowandale Farm egyedülálló lehetőséget kínál a Dél-Kerry gyönyörű részén dolgozni és élni, önellátásra és lovakra vagy szarvasmarhákra tartani.

Teljes terület: 6.89km2.
Ház: 90m2, 4 szoba, 1 fürdőszoba / WC.
Műhely: 56m2, irodával, tárolóval és termelési helyiséggel.
Paardenarena & Stables: 670m², 2 istállóval
Mezőgazdaság és kertek: 0.5ha (5000m²)
Mobilház: 49m²
Polytunnel: 60m²
Venlo üvegház: 16 méter hosszú, egyoldalú üveg
Konténerek: 50m² alkalommal 2
Kaszálóföldek: 1.68 ha (1.68km²)
Vegyes erdő: 1.25 ha (1.25km²)

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2019 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB